• 36803
    muslera-davinson-abdülkerim-jakops-torreira-sara-icardi-osimhen kemik kadrosudur. zorunlu olmadıkça bozulmaması lazım. diğer 3 kişiyi istediği gibi değiştirsin hocamız.

    bu sezon puan kaybettiğimiz ve elendiğimiz tüm maçlarda nelsson ilk 11 oynadı. bunun tesadüf olduğunu sanmıyorum. bir takım taraftarımız hatasız olduğunu düşünüyor, istatistik eriyor. açın maçın özetlerine tekrar bakın. nelsson top ayağına geldiğinde oyun nasıl şekilleniyor, rakip ne yapıyor! bu sebeple nelssondan artık yavaş yavaş vazgeçmek gerekiyor.

    bu sezonun parlayan yıldızı yunus olacak gibi görünüyor, barış ise biraz geriye gitmiş gibi görünüyor. sallai ilk maçında silik bir görüntü sergilese de önümüzdeki maçlarda et mi balık mı belli olur. jelert'i ise kim getirdiyse ve eğer menejer önerisi ile alındıysa o kişiyi kulüpten kovmak gerekli. romantik taraftar ligimizin fizik gerektiren bir lig olduğunun farkında değil. çocuk sağ veya sol açık olsa tamam fiziği boşver hızı ve tekniği var dersin ama fındık kadar fiziğiyle galatasaray'ın kanadını savunamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın