resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 16555
    bu işin artık ucu kaçtı. günay paok maçında son dakika 2-1 autu rakibe attı, top gelen rakip ofsayt olmasa gol olacaktı belki, ilk yarı rakibe top atti atak yedik şut çektiler bomboş. kalecilere bu kadar top bırakan takımda kaleci ayaklarına laf atılmaz. 20 top atmış muslera 11 başarı, günay paok maçı 10 atmış 5 başarılı. iki kaleci de pas hatası apmış çünkü bu oyun hata oyunu, son dakika bütün stoperleri, takımı ileri yollayıp serbest vuruş kullanıp kaleciye atıyorsun topu, sonra boşa kaçmıyorsun kaleci de şişiriyor. top nereye gitti önemli değil 1 dk sonra gol yedik zaten alakası yok o pozisyonla da hata arayanlar için her pas atası idamlık oluyor. keşke berkan ters kafa vurmasaydı, kaan bomboş topu kornere atmasaydı, jakobs kollarını açmasaydı diye uzar gider hatalar ama hiçbiri net hata değil çünkü olabilir. tek tek hata arayacaksanız bitmez, bu oyunda hatasız gol olmuyor ama 1 dk önce attığı pas yüzünden de laf yiyen, hakaret yiyen tek kaleci de muslera olur.

    yüzü eskidi, sosyal medya şebekleri ayaklarına sallıyor diye sallayalım. 2. yarı yarı sahayı geçebildiğimiz bütün aksiyonlar kendisinin paslarıyla geldi. eleştirilecek nokta neden yarı sahayı geçemedik, neden top tutamadık, neden kalecimize 20 uzun top attırdık olması gerekirken konuşulanlara şaşırıyorum.

    kalecilik hiçbir şey yok bu maçta, olduğunu düşünen takmıştır, günay oynasa 3 değil 4 yesek de fikrim değişmezdi çünkü rakip kaleciyi görmediğin bir 55 dakikada konuşulacak şey hatasız gol yiyen kaleci olamaz.

    (bkz: 28 eylül 2024 galatasaray kasımpaşa maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın