resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 10958
    kendisi kadar saha içinde başarılı olup da eleştirilen başkan sanırım yoktur. işin garibi adamın eleştirilme nedenlerinde taraftar %100 haklı.

    bakın çok kolaydı, transfer konusunda özür dileyip eğrisini doğrusuna denk getirmeye çalıştık, okan hocamızın arkasındayız, devre arasına kadar gemiyi yanaştırıp işleri tamamen yoluna koyacağız dedikten sonra bilet yolsuzluğunda bilgiyi, belgeyi taraftarla ve yargıyla paylaşsa şu an herkes arkasındaydı.

    dursun özbek kadar saha içinde başarılı olup nefret edilen bir başkan sanırım bir daha gelmeyecek. ve gariptir, diyemiyoruz ki e taraftar daha ne istiyor. taraftar çok garip şekilde inanılmaz ilkeli duruyor. çünkü futbol bu, normalde ne beklenir? bana ne kardeşim takım iyi gidiyor denmesi ve her şeyin sineye çekilmesi beklenir. ama galatasaray 30'da 30 ile gitsin, 31. maçta yine dursun özbek istifa yazıları okuyacağız.

    çok garip adamsın dursun özbek. osimhen indiren, bilet yolsuzluğunda olan, fatih terim ile çalışan, cenk ergün ile çalışan, yanak okşatan, şampiyon kadrolar kurulurken başkan olan adam...
App Store'dan indirin Google Play'den alın