• 9106
    sosyal medyada ve bazı ortamlarda artık üçüncü büyük oldukları, anadolu takımı oldukları yolunda bazı yorumlar okuyorum kendileriyle ilgili. evet, kendilerini çok önemli bir maçta yendik, güldük, eğlendik. belki bu travmayı uzun bir zaman atlatamayacaklar ve bu sene çok önemsedikleri şampiyonluğu da alamayacaklar. ama şu unutulmamalı ki kendileri bizim en büyük rakibimizdir.

    biz kendilerinin 2000'lerde yaptığı hatayı asla yapmamalıyız. 2000'li yıllarda büyük başarıların ardından gelen galatasaray'ın özhan canaydın'lı döneminde her gün bizimle dalga geçerler, kendilerini uzay takımı addederlerdi. yalan yok takımları da genelde bizden üstündü. gel gör ki bu şımarıklık ve burnu havadalık çok ters tepti ve 2010'lara, şimdi de 2020'lere biz damga vurduk/ vuruyoruz.

    fenerbahçe hala güçlü bir takım, başkanı hala türkiye'nin en zengin ailesinin mensubu. evet şımarık, beceriksiz, ahlaksız, kötü bir insan olabilir ama maalesef parasal gücü var. medya manipülasyonu, hakem atamalarına karışma, federasyon seçimlerinin içine girme, kulupler birliğini manipüle etme, her türlü kötülüğü yapabilecek ahlaksız yöneticilere sahipler.

    bu nedenle bizim asla kendimizi çok büyük görmememiz ve hep ayık olmamız lazım. galatasaray daha yüzlerce yıl yaşayacak bir kulüp ve avrupa'nın en büyükleri arasına girmesi için önümüzdeki 10 yıl çok kritik. konsantrasyonu ve disiplini bozmadan en ufak bir şımarıklığa mahal vermeyecek şekilde yola devam etmeliyiz.

    bu nedenle ve özetle derhal dursun özbek istifa!
App Store'dan indirin Google Play'den alın