resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 4409
    https://x.com/...wHVPwYG8CNA&s=19

    top tekniği ve pas kalitesi yüksek oyuncu. kerem ve barış'a kıyasla en büyük artısı. dün oynanan fenerbahçe maçında da oyunu bizim adımıza değiştiren isim oldu.

    sol kenardan demarke bir şekilde merkeze kayarak oyun kurulumuna yardım etmesi, aldığı pasları çok doğru kullanarak takımı atağa kaldırması, fenerbahçe lehine giden oyunu bir anda değiştirdi.

    ilk çıktığı günden beri potansiyeline ne kadar inandığımı hep söyledim. bu sezon başından beri kötü oynadığı iddia edilen maçlarda dahil mücadele gücünü, baskı gücünü, sertliğini arttırdığından bahsediyordum. ki yunus'un en büyük probleminin bunlar olduğunu da burada defalarca dile getirmiştim.

    hem hücumda hem savunmada kusursuz bir oyun ortaya koydu. attığı golün iptal edilmesine çok üzüldüm, bir golü kesinlikle hak etmişti. futbolda her şeyden önce topsuz oyunun doğrularını yapmak gerekir. yetenek 2. planda gelir. yunus'ta yetenek vardı fakat futbol aklı, mücadele gücü zayıftı. leicester'da orta saha mevkisini deneyimlemesi bence kendisine bu anlamda çok şey katmış. umarım bu performansının üstüne koyarak devam eder.

    (bkz: 21 eylül 2024 fenerbahçe galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın