• 215
    ben onların daha motive ve hırslı olduğunu düşünüyorum. yıllardır böyle. bu maçlar çok farklı oluyor.

    fizik güçü mü gerekecek, kadro kalitesi mi belirleyici olacak, kulübe rotasyon zenginliğine mi ihtiyaç olacak hiç belli olmaz.

    galatasaray kötü oynadığı fb ve bjk derbilerini kaybetti. onlar iyi değildi. hem de hiç. biz çok kötüydük. ne motivasyonumuz yüksekti ne de fiziksel olarak gücümüz yetti.

    galatasaray takımı isterse bu maçı alır. öce okan hocanın istemesi lazım. son iki derbiden sonra biraz mutluluğa ihtiyacımız var.

    günlerdir hakaretler, küfürler, iftiralar yiyoruz. dünyanın hiçbir yerinde bir takım bunlara maruz kalmıyordur. bizden birilerinin bu şeylerden dolayı biraz zoruna gitmeli.

    tekmeye kafa atın. omuz omuza müdahale verin. yeterli olacaktır. ellerinde sadece provokasyon kalır. onun dışında hiçbir şey yapamazlar.

    ön üçlülerinden biri seri oyuncu. diğer ikisi hantal. bizim ileri üçlümüzün üçü de hareketli oyuncular. defans tandemleri isim üzerinde kaliteli. bizim ise gerçek anlamda sağlam oyuncular.

    orta sahaları daha net. ismail sert, fred hem akıllı hem seri. üçüncü isimleri kim olur belli değil. bu aynı zamanda bizim de kaderimizi belirler.

    lucas’ın önünde sara ile birlikte demirbay olursa hem orta saha hâkimiyetini vermezsin hem de oyun kurabilirsin. gerekli skor alındığında oraya berkan hamlesi ile direnç katarsın.

    eskisi gibi bek güçleri yok. ellerinde orta saha ve sol açıkları var. bizim avantajlarımız daha çok.

    çok isteyen biz olursak güle oynaya kazanırız. lütfen konsantrasyon. başka bir şey istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın