• 8213
    karşısında malum holding tarafından fonlanan, malum holdingin sermaye ve network gücü yüzünden siyasetin her kanadının destek attığı devasa bir "terör örgütü" var. önce bunun adını bir koyalım. son 2 senede ama özellikle 2023 yaz başından beri katlanarak artan bu iğrenç ötesi ortamın yaratılması birebir terör örgütü mantığıyla gerçekleşti.

    bu malum holdingin veliahtı, mertçe, sportmence yarışarak sahada yıkamadığı ve onun tüm prestijini yerle bir eden galatasaray'ı namertçe, pusu ve tezgahlarla, gizli açık tuzaklarla yıkmak adına özellikle son 2 senedir korkunç paralar savurdu. sadece bu da değil. bu arsız ve yüzsüz örgüt 2 kollu. kendisinin gücü yetmeyince küçük kardeşini de kavgaya bulaştıran korkak/yıkık abiler vardır ya, işte durum tam olarak bu. kendi kulübü için hukuka aykırı şekilde savurduğu paralar yetmiyor, ezeli rakiplerinden birini fonluyor, yetmiyor anadolu kulüplerini fonluyor, yetmiyor medyayı fonluyor, yetmiyor sosyal medyada troll orduları besliyor, yetmiyor tff ve kurullarıyla kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor, yetmiyor siyasilerden korkunç bir destek dileniyor. muhtemelen bunun bile yetmeyeceğini düşünüyor her sabah kalktığında ki rakibinin bir gün hocasıyla bir gün onun oğluyla bir gün topçusunun maskesiyle uğraşıyor. korkunç bir çaresizlik, paranoya ve histeri.

    işte beyler; tüm parasıyla, network'üyle, medyasıyla, siyasi desteğiyle karşınızda o adam. ey galatasaray camiası, peki şimdi siz bu durumda ne yapacaksınız?

    ne yapacağınız ve yapmayacağınız sizin kaderinizi belirleyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın