• 59
    savunmada ayrı hücumda ayrı bir dizilişle hazırlanacağımızı düşündüğüm maç. kaan'ın jelert'in transferine rağmen sağ bekte denenmesi bunun yansıması olabilir. kaan geride bekleyip stoperleri 3'leyerek emniyeti sağladı. abdülkerim'in düzelme emaresi göstermesi de bununla ilgili. jakobs'un defansif sezgileri de angelino ve köhn'e göre daha iyi çıktı. devamlı olur mu göreceğiz.

    hocanın duygusallığı bir kenara bırakıp mertens'i kesmesi sara'yı o bölgeye kaydırması gerekiyor. sara 14 eylül 2024 galatasaray çaykur rizespor maçında iyi görünse de tehlikeli bölgede benim sayabilidiğim 3 tane kritik top kaybı var. sara'yı rakip kaleye olabildiğince yakın oynatmak hem ön tarafta daha hareketli olmamızı hem de 2.bölgedeki top kayıplarını azalmamızı sağlayacak.

    3.husus ise sallai'nin durumu. antrenman eksiği yok ise direkt 11'e yazarım ben olsam. çalışkan bir oyuncu olması en belirgin özelliği. sol içe kıvrılabilirse jakobs'un önüne yapamayacaksa kaan'ın önünde değerlendirmek lazım.

    fiziksel kapasitesi yüksek ve güçlü bir 11 ile sahada olmamız lazım. asimetrik bir diziliş ile oyunu kilitlememiz bizim için çok önemli.
    ________________muslera_______________
    kaan____sanchez___abdülkerim________
    ___________________berkan________jakobs
    sallai______torreira ________sara________
    _______________________barış____________
    ____________osimhen___________________

    gibi. mertens ve jelert bizi fiziksel manada geri düşürür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın