aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 7242
    ultraslan'ın ne olduğunu 25 şubat 2010 galatasaray atletico madrid maçında anlamıştım.

    o zaman uefa ligindeyiz, athletico ile oynayacağız. forlan, ujfalusi gibi yıldızlar var. maç eski ali sami yen'de. kulüp maçtan 1 gün önce açıklama yaptı, rakip takım taraftarına ayrılan biletleri galatasaray taraftarına satışa çıkaracağız denildi. herkesin maksimum 2 bilet alma hakkı var sanırım.

    hatırladığım, sabah 9'da bilet satışı başlayacak. saat 8'de gittim. upuzun bir kuyruk var. saat 8.45 gibi, önde bir arbede başladı. ultraslan atkılı hırbo tipli birileri bilet gişesinden bilet alıyor, ama ne almak! adam 30-40 tane alıyor yarısını sağ arka cebe birazını sol arka cebe tıkıştırıyor, görüyoruz. sıradakiler ıslıklıyor...

    sonra o ultraslan atkılı hırbo kılıklılar gelip bilet kuyruğundakilere karaborsa satıyor. saat 9'u 5 geçmeden kuyruğa anons yapılıyor, biletler tükenmiştir. taraftar ıslıklıyor, protesto, yuhalama. polis gelip dağılın diyor. bu hırbolar polisin arkasında karaborsa satıyor, polis bir süre sonra karaborsacıların bileti detükendiğinde taraftarı coplamaya başladı.

    anladım ki kulüp, ultraslanın karaborsacıları, polis hepsi şirket. o zamandan beridir hiç sevmem bu ultraslan'ı. alayı rantçı olmak için orada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın