• 4251
    biz hep fenerbahçe camiasına deriz bunlar kafayı yemiş, gerçekliğe olan algısını tamamen yitirmiş diye ancak en az onlar kadar gözleri kör dursun aydın özbek yönetiminin.

    galatasaray twitter hesabı ve galatasaray instagram hesabının 14 eylül 2024 galatasaray çaykur rizespor maçı ile ilgili paylaşımlarının altındaki yorumları okudum acaba sadece burası mı bu kadar sert eleştiriyor yönetimi diye ancak hiç de öyle değilmiş. rastgele 100 yorum okudum. insanlar bu yönetimden tiksiniyor. her bir yorum istifa sesleriyle yükseliyor.

    nasıl bir gurup kendisine olan bu nefreti görmezden gelebilir yahu? benzer tepkileri alan beceriksiz, bazı duyguları istismar eden avam grubu siyasi partiler de kulaklarını tıkıyor ama hem onlar en azından yine ciddi bir kesimin de desteğini alıyorlar bizim yönetim gibi sadece nefret ile bakılmıyorlar hem de galatasaray siyaset üstü bir kurumdur. kimse alay edercesine yönetimi elinde bulunduramaz, beceremeyen defolup gider. burda sadece başarı konuşur.

    takımda kanat kalmamışken, ortasaha kan ağlıyorken "daha ne transferi osimhen'i aldık ya. 5 transfer yaptık ya" diyen insanların aklıyla dalge geçen şaklabanlar burda barınamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın