• 3447
    bu saatten sonra “ali koç padişahımdır” dese dahi benim için linçlenecek adam değildir. geçiniz.

    çok galatasaraylı, tarafsız yayın kaygısı gütmeyecek kadar galatasaray ve taraftarına dönük çalışanlardan bir tanesi bu adamın yaptığı yangını yapmadı. kendisi ve fatih altaylı gibi ses çıkaran 3-4 medya mensubu daha olsa cenk ergün değil yönetim gidiyordu şu saatlerde.

    “ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.” diye bir söz var. mevzu bu. “tarafsız görüneceğim diye saçmalıyor” diye bakılıp tepki gören uğur bu transfer döneminde iş olarak, söze gelince en kral galatasaraylı geçinen gazetecilerin alayına ayarı verdi. ülkece zayıf hafızamız olsa da unutulmaz bu yaşananlar.

    iş olarak galatasaray aleyhine çalıştığını görmedikçe benim için yeri ayrıdır. diğerleri “cenk bey, ibrahim bey, dursun başkan” diye gülümseye gülümseye devam edebilirler.

    edit: ayrıca son yayınlarından birinde okan buruk’a “hocam sen kredini niye bunlar için kullandın? 2 şampiyonluk da çok büyük başarıydı hak etmediğin bir pozisyona düştün” dedi. medyada şunu diyen kimse yok. neden? çünkü okan buruk’u sorumlu kılıp yönetime siper etmeye niyetli politika yürüyor. hoca hatasızdır demiyoruz; ama öfke sinsice hocaya yönlendirilmeye çalışılıyor. ki yavaş yavaş haberler çıkmaya başladı “jelert’i scout ekibi istemedi”, “hoca sara’ya pahalı dedi” diye. uğur’un tavrının yanına yönetim denince “okan hoca da okan hoca“ diye konuşanları koyuyorum ve bence resmin tümüne bakınca çok şey anlatıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın