• 758
    dünya çapında oyuncular alındı. rakibimiz 11 yılda şampiyon olamazken iki kez şampiyon olduk. gerçek taraftarla, başka armalara gönül vermiş ama takma isimle sosyal medyada yer alanları kenara koyuyorum. onların işi galatasaray'ı provoke etmek!"

    "ya 62 dönüm arazi alındı vadi istanbul'a kadar, galatasaray adası üst kullanım alanları alındı. kemerburgaz alındı, florya büyüdü. bu yönetimin hatası 5 dönemde yapacağı 1 dönemde yapması! diğer 18 takımın transferini neden sormuyorsunuz onlar için de son gün!"

    "şov transferlerden vazgeçip galatasaray'ın geleceğini çöpe atmamamız lazım!"

    "okan hocamız ve scout ekibimizin planı doğrultusunda planımız var. o plan çerçevesinde görüşülen oyuncular var ama 1 liralık kişiye 5 verirseniz bizden sonraki yönetimleri de bağlar!"

    "ıcardimiz var. metin oktay ağabeyimiz gibi kral! arkasından batshuayi geldi. dünyanın en büyük 3 santrforlarından biri geldi. geçen sene kopenhag'da bize sahayı dar eden jelert geldi. 5 tane çok kıymetli transfer yaptık. 2-3 oyuncu yeterliyken 5 oyuncunun yetersiz görülmesini anlamakta zorluk çekiyorum!"

    "belki bir iki saat içinde netleştireceğimiz transferler vardır. benim bilgim yok."

    bugün yaptığı açıklamalar bu şekilde. ya kendisi gerçek bir aptal ya kendini kurnaz sanıyor yada hain. yaptığı ile söylediği arasında bile dağlar kadar fak var. aptal gibi para saçıp fazlaa ödeme yapmamak lazım diyor. takımda kanat yok transfer isteğini anlamıyorum diyor. burası fenerbahçe değil. oraya laf atıp şirinlik yapamazsın. başkanvekilliği için kırk takla atıp benim bilgim yok diyor. ayrıca alın adanızı üstünde tepinin. iyice sıktı bu ada muhabbeti.

    ulan çıldırttınız insanları. defolup gideceksiniz utanmaz hain herifler sizi. allah sizi bildiği gibi yapsın ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın