• 1064
    2023-24 sezonunda kötüsünü yaşadığımız, yaşattırılan sezon. geçen sene de bir dolu para harcayıp asıl eksiklerimizi giderememiştik.

    bu sene yaşatılan durumu doğru kelimelerle anlatmanın maalesef bir yolu yok. yine harcanan korkunç bir para ancak elde yine eksik kalan pozisyonlar. ve bu durum bir şımarıklık ibaresi değil. hani her takımın eksiği vardır ya gibi mükemmeli aramayı da içermiyor bu cümlem. eldeki neredeyse tüm kanat oyuncularını elden çıkardığımız, orta saha özelinde gerekli hamleleri yapmadığımız, bek pozisyonuna dünyaları harcadığımız, bir son gün hamlesi olarak bek pozisyonuna yine dünyaları harcayacağımız bir realitede yaşıyoruz. taraftarın gazını almak için de dünyanın en önemli forvetlerinden birini 1 seneliğine kiralamış durumdayız, ne kadar ihtiyaç vardı bu kadar eksiği rağmen şüpheli. bu transferi de biz değil, dışarıdaki bir menajer yapmış durumda.

    hal böyle olunca yapılan ve yapılmayan hamleleri görünce insan rahatsız oluyor ve sportif başarıdan bağımsız bu dönem atılan her imzanın incelenmesi gerekiyor. karaborsa muhabbeti de bu kadar gerçek bir şekilde ortaya çıkmışken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın