resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3759
    2 farklı adnan polat var. 2008 öncesi tam bir efsanedir. ta 92-94 dahil yönetici geldiği hemen her dönem çok başarılı olduk ve erden timur gibi ciddi bir motivasyon kaynağıydı. sadece futbolcuları değil camiayı tümden kenetleyen bir yapısı vardı.

    doğru dürüst kimse inanmazken* 2006 şampiyonluğunda ligin bitimine 1 hafta kala yaptığı 20:45 çıkışı efsanedir. şampiyonluk sonrası şov değil. maçlar oynanmadan verdiği bir demeç var.
    https://www.youtube.com/watch?v=TaYiGr2DoyE

    başkanlığı ise hemen herkesin bildiği üzere bayağı fiyaskoydu. hücum hattında pahalı defansta tamamen yerlilerle kurduğu dengesiz kadro ile başarı gelmedi. olmadık zamanda meira'yı sattı vs. keita'yı sattı. finansal fair play diye diye kurduğu 2010-11 kadrosu ile de kendi ipini çekti.

    kısaca efsane asbaşkanlıktan kestane başkanlığa evrilmiş eski başkan ve yöneticimiz. kendisine karşı halen nötr durumdayım. hataları oldu ama dursun özbek gibi bir hain değil. bu arada okan buruk ile çok yakın dostlar diye biliyorum. başkanlık dedikoduları doğru olabilir.

    başkanlığı vasat geçse de büyük hataları olsa da galatasaray kariyeri başkanlığından ibaret değil ve hayatı boyunca dursun özbek'ten kat kat fazla galatasaray'a faydalı olmuştur. dursun özbek'in yanında florentino perez kalır. en azından galatasaraylı. mevcut başkan ve yönetimin gs sevgisi taşıdğını düşünmüyorum. başkan olacak şahıs gs ile o kadar alakasız ki üçlü çektirmekten aciz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın