• 3441
    galatasaray'ın iyiliği için söylediği iddia edilen şeylerin doğruluğuna nasıl karar verildiğini anlayamadığım kişidir. ironi yapmaya değil sadece anlamaya çalışıyorum. bu arkadaşın doğruyu söylediğine dair herhangi bir ek kaynak var mı? sevilmeyen kişilere salladığı için doğru olduğunu varsaymamız dışında tek bir kaynak daha arıyorum. zamanında galatasaray altyapıda çocuklara sadece peynir ekmek yediriyor diye haberler çıkaran da kendisiydi zira.

    iki olasılık var ya dedikleri gerçekten doğru ya da kulübünü karşılıksız seven galatasaray taraftarının hoşuna gidecek şeyler söyleyip onların duygularıyla oynayıp prim kasıyor ve sürekli olarak kendini gündemde tutuyor.

    eğer günümüzün gündeminden uzaklaşıp biraz daha geniş zamanı değerlendirerek düşünürseniz bu adamın belirli aralıklarla yangın çıkarmaya çalıştığını çok net görürsünüz. geçen sene erden timur transferleri için de benzer yangınlar yaptı. o dönem erden timur'u camia sahipleniyordu onun için fazla bağıramıyordu ama şimdi ibrahim hatipoğlu, cenk ergün ikilisi zaten beceriksiz bu da doğru yanlış bakmadan ağzına geleni sayıyor. nasıl olsa chat'inde söylediklerini alkışlayan yüzlerce nefret dolu ergen var. şahsi fikrim olay tamamen bundan ibaret.
App Store'dan indirin Google Play'den alın