• 118
    sanki her şeyin sebebi buymuş gibi geliyor.

    dursun aydın özbek yönetimi florya'nın işletilmesi ile ilgili yetkiyi tamamen alamadığından beri kulüp yokuş aşağı gidiyor.

    erden timur gibi aklı başında insanların ciddi itirazları ile insanların gözünü açmasından beri yönetimin burayı değerlendirme yetkisi alamaması gerektiği daha da aşikar bir hale geldi.

    o zamandan beri de sanki bunun hıncı yaşanıyormuşcasına, kulüp saçma sapan sözleşmelerle oyuncular transfer etti, kendi asseti olan futbolcularını, maaşlarını da karşılamak suretiyle gerek yokken gönderdi, ligin en değerli yerlilerinden birisini kuş kadar bir bedele gönderip gelen parayla oyuncu almayı bırakın, sözleşme fesihlerine bastı.

    bugün gelinen noktada koskoca bir transfer sezonunda hiçbir şey yapılmadığı gibi, kadro olarak da geriye gitti. kulüp maddi olarak pranga altına alındı. adeta buranın satışına mahkum bırakıldı.

    sonu nasıl biter bilmiyorum ama burasının dursun özbek ve sürekasının bizleri inandırmak istediğinden kat be kat daha değerli olduğuna adım gibi eminim artık. yeter ki kullanım ve değerlendirme yetkisi onlarda olmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın