• 36643
    ne sezonlar gördük. pinolu, mustafa sarplı kadrolar, bratulu petreli dönemler, bilal kısa'nın yasin öztekin'in ilk 11 oyuncusu olduğu sezonlar gibi. ancak hiçbir sezon, 2024/2025 sezonu kadar kadro planlanması berbat kurgulanmış değildi. kadro kalitesi olarak zayıf diye nitelendireceğimiz her sezonda bir ölçü bir denge vardı. iyi kötü sağ bek rostasyonu vardı. orta saha oyuncuları belliydi. forvetler çakılıydı. hiçbir bölgede ne fazla futbolcu ne de yetersiz sayıda futbolcular vardı. şimdi bakıyorsun türkiye'nin en iyi sol açığını transfer sezonu son günler satıp sattığın paraya rotasyon futbolcusu sağ bek alıyorsun. hızlı, atletik ve hücum yönü yüksek diye aldığın köhn'ü transfer dönemi bitmesine az bir süre kala apar topar paketleyip yerine 10 küsür milyon euro maliyetli sol bek alıyorsun. orta sahaya bir tane defansif oyuncu almıyorsun. 4-2-3-1 formasyonunda oynaması neredeyse imkansız olan sara'yı 18-20 milyon euro maliyetle transfer ediyorsun.

    ortada bir hasta var. hasta galatasaray futbol takımı. hasta muayene oluyor ancak hoca doğru teşhisi bir türlü koyamıyor. bir şeyin yok diyor, ağrı kesici yazıp gönderiyor (bkz: 22 şubat 2024 sparta prag galatasaray maçı). hasta tekrar geliyor. hoca tekrar ağrı kesici yazıp gönderiyor (bkz: 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçı). hasta yine geliyor, hoca bu sefer sinirleniyor (bkz: 3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçı). hasta dördüncüye geliyor bu sefer. hoca'nın kafada şimşek çakıyor (bkz: 27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçı). anlıyor bu sefer hatasını. diyor ki "bu adamda başka bir şey var" buluyor da nedenini. ama hoca yediremiyor kendine. egosu ağır basıyor. ama yine de reçeteyi yazıyor. ama reçeteyi yazarken öfkeyle panikleyip hata yapıyor. hasta gidiyor eczaneye. eczacı reçetedeki ilaçları veriyor ama kurnaz eczacı, yan ürün pazarlıyor hastaya. hasta gariban ne yapsın. alıyor gereksiz bitkisel takviye ilaçları da.

    hastalığa gelince, hastalığın tek bir sebebi yok. sosyal medya tarafları, forma adaletsizliği, sistem, yönetim beceriksizliği ve tüm camiada hissedilen kibir bu hastalığın nedeni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın