• 4131
    onca yönetimler gördüm, lakin ben bu kadar pasif, başarısız olma endişesi taşımayan bir yönetime daha önce pek denk gelmedim.
    bu sezon hadi bir an için galatasaray kulüp genlerinin dışına çıkıp avrupa'yı ittir edelim, yahu 5. yıldızı takma potansiyelin var. ama beyler o kadar rahat ki.
    yahu takımın orta sahasında koca bir delik var, kanadın yok, beklerinin yedeği yok, kısıtlı performans vermesi gayet doğal olacak mertens'in bak yedeği de değil, aslı yok, aslı. özetle kadro derinliğin yok.
    merak ediyorum, buna dair dertlenen biri var mı acaba yönetimin içinde.
    artık alıştık, yine son gün ufak bir hareketlilik, muhabirlerden kolpalar, x ve y ile anlaşıldı, daha iyisi için bekletiliyor, ve en nihayetinde akşamında beklenen açıklama;
    transferi ocak ayına kadar kapattık, kadromuz yeterli.
    arkadaş hiçbir şey bilmiyorsanız gidin fransa lig 2'nin ilk üçündeki takımlardan boyu minimum 1,85, atletik yapıda, geçen sezon en az 35-40 maçı olan oyuncu kapın gelin ama bunun için derdiniz şahsi menfaatler değil galatasaray olacak tabi öncelikle.
    kısaca galatasaray taraftarını aşırı yoran, sinir uçları ile oynayan, ve kafalarda gerçekten galatasaraylı olup olmadıkları ile ilgili ciddi şüpheler uyandıran üyelere sahip yönetimdir, galatasaray'ın prangasıdır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın