• 36603
    transfer sezonu başında bir sol bek ve sağ bek, bir orta saha transferi işimizi görüyordu. kanat oyuncu çok olduğundan oğuz aydın alınmadı. sol bekimiz vardı lakin yetersizdi. onu yedekleyecek bir adam şarttı. sağ bek desen kaliteli bir adam alındığında yedek olarak belki dubois takımda kalabilirdi. bizi böyle 2 ay oyaladılar. burada zaten yönetimin büyük hatası var lakin okan hocanın hatası azımsanamaz.

    sonra, bir sağ bek ve orta saha alındı. ama takımda lucas torreira yanına daha atletik bir 8 veya 6 alınması gerektiğini düşünüyorduk. önce beşiktaş maçında ağır bir skor alındı. sonra ise young boys maçında. okan hoca 12 kişiyle mi oynayacağız? diye bize sitem etti.

    şimdi geldiğimiz noktada, kanat oyuncu çokluğu yerini kıtlığa bıraktı. orta saha desen, oyuncuların birebir muadili yok. ama biz canımız ciğerimiz mauro icardi 1 ay yok diye gittik 100 milyon euro değeri olan victor osimhen i transfer ettik. tabi bu oyuncunun maaşı için en değerli türk oyuncu olan kerem aktürkoğlu nu gönderdik.

    burada yönetim kadar okan hocanın da hatası var. gereği yoksa aldırma, gönderme hocam. yönetim sana istediğin transferi yapmıyorsa, elindekinin kıymetini bil. şimdi hakim ziyech de giderse iki tane kanat oyuncun kalacak. sakatlık, kart cezalısı gibi durumlar olduğunda kimi oynatacaksın? 6 milyon euro verilen ve yüzüne bakmadığın yusuf demir i mi?

    2 sene üst üste şampiyon olalım, ama iç huzurumuz kalmasın. tamda galatasaray genlerine yakışan bir durum. bingo!
App Store'dan indirin Google Play'den alın