• 36602
    2024-2025 sezonu için kurulan kadroda birçok eksiklikleri bulunan takım. ancak burada bir şerh koymak gerekiyor; zira tam anlamıyla her bölgesinde nicelik ve nitelik olarak yeterli/uygun oyuncu bulunan takım sayısı dünya üzerinde de bir elin parmaklarını geçmez.
    kabul etmek gerekiyor ki, kadro zafiyetinin olduğu yerde iş teknik direktöre düşüyor. görmezden geliyoruz ancak elimizde işlemeyi bekleyen gökdeniz gürpüz, eyüp aydın, yusuf demir gibi genç futbolcular var. yani 1996-2000 arasında fatih terim'in, hemen ardından lucescu'nun elindeki kadrolarda da birkaç yıldızın yanında bir sürü vasat belki vasat altı futbolcu vardı. ancak her iki teknik direktör de kurdukları sistemle, ellerindeki bu güçsüz oyuncuların defolarını saklayıp, iyi yönlerini ön plana çıkararak başarılı oldular.
    okan buruk önceki iki senede evet, başarılıydı. ama bence asıl teknik direktörlük becerilerini göstereceğini sezon bu sezon olacak. ben dahil belki birçok taraftar şimdilik bu ışığı alamıyor ama, umarım gelişir. ama gelişemezse de kendisinde ısrar edilmeyeceğini altyapıdan yetişen bir eski futbolcu olarak kendi daha iyi bilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın