resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 10798
    bence nasıl büyük saçmaladığının farkında değil. sağda solda hava bile atıyordur en iyi santrforu aldık diye. osimhen'i yolda görse tanımayacağından adım kadar eminim. hatta adımdan bu kadar emin değilim, öyle diyeyim.

    senin kurduğun kadro da senin gibi nakıs ve neresinden tutsan elinden kalacak cinsten olurdu zaten. yukarıda bir arkadaş çok güzel özetlemiş. gündelik hayatta bile konuşurken dublaj yapan pek yakında filmindeki karakter gibi, tüm ticari başarısının arkasında muhakkak başka biri var. ben bu adamı bakkala ekmek almaya bile göndermem, eline dandik gofretlerden verip gönderirler bunu. bu da ekmek yerine daha lezzetli bir şey aldım diye zıplaya zıplaya eve döner.

    seni 3 kere başkan seçenlerde kabahat senin suçun yok. sen sıvamaya devam et, kulübün varlığını oraya buraya saçmaya devam et. et ki anlasınlar galatasaray lisesi mezunu olan herkesin barış manço, candan erçetin, cahit sıtkı tarancı, tevfik fikret, ferhan şensoy vs olamayacağını.

    içlerinden senin gibi, turgay kıran gibi parazitlerin de çıkabileceğini anlasınlar. turgay kıran zamanında da maaşını alamayan topçular antrenmana çıkmazdı. liseli olmayıp da bizi bu hallere düşüren bir başkan ben hatırlamıyorum.

    galatasaray bir ülke olsa vatana ihanet ile yargılanması gereken kişi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın