• 36578
    kadronun olumsuz tarafları yeterince söylendi zaten, ben biraz da olumlu taraftarına bakacağım.

    1- dar rotasyon: en sevdiğim kadro tipidir. lig şampiyonluğunun görünmeyen şifrelerinden biridir. maksimum 16 futbolcuyla kurulan rotasyon her zaman başarı getirmiştir. bkz: 2-21 beşiktaş, 17-18 galatasaray. geniş rotasyon türk kulüpleri için artı bir özellik değil çünkü maç tempomuz yok. topun oynanma süresi avrupa'daki liglere göre çok kısa. geniş rotasyon baş ağrısından öte bir şey değil.

    2- takımda artık karın ağrısı yaratan oyuncuların gitmesi. zaha, sergio ve her ne kadar gitmesine üzülsem de kerem aktürkoğlu bunlara örnektir. bu sezon transfer döneminden beklentim gelecek oyunculardan çok gidecekler üzerineydi. ziyech haricinde şu ana kadar beklentimi karıladı sayılır. ziyech de gidecek deniyor, umarım gider. performans açısından değil ama dediğim gibi takım moralini aşağıya çeken oyuncular bunlar. tüm sene yok zaha surat yapıyor, yok ziyech mutsuz, yok kerem trip atıyor konuştuk. sadece bunu biz konuşmuyoruz, oyuncular da kendi aralarında konuşuyordur eminim. takımdaşlık açısından iyi oldu bence.

    3- ismail 25, sara 25, ve jelert de 21 yaşında. gayet genç oyuncular gelmiş. bu da bi artı gözümde. takımın yaş ortalaması düştü şu an.

    uefa kadrosuna oyuncu yetiştirememe bir eksi olsa da zaten bu kadroyla turu geçeriz diye düşünüyorum. ocak ayında da aldığımız oyuncuyu ekleyebiliyoruz zaten.

    baştan beridir beklentim iyi bir 6 numaraydı, süreç nasıl tamamlanır bilmiyorum ama 6 numara da bir şekilde eklenirse ben tamamen razıyım. kanat alternatifi gereksiz bence. gelmese de elimizdekilerden yararlanacağız. teknik direktörlük mahareti iyi oyuncularla çalışmak değildir, elindeki kadroyu efektif olarak kullanmaktır, gerekirse takım içerisinden çözüm bulmaktır. her bölgeye en iyi oyuncuyu getireceksek, her teknik adam böyle bir takımı yönetir. imparator bu işin gucci'siydi, kadro içinden, gerekirse altyapıdan bir oyuncuyu bulup, eksik bölgeyi yamardı. okan buruk da geçen sezon barış alper'de bunu denedi, o yüzden pek kafama takmıyorum eksik bölgeleri.

    ödenen bonservisler, verilen yıllık ücretler vs tartışılır ama ben bu sezonu iyi geçirdik diye düşünüyorum. öyle ya da böyle bir 6 numara alınırsa ben razıyım şahsen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın