• 36577
    ben başarısızlığı ne yönetime bağlarım ne de oyunculara. kıytırık ligimizde ve kıytırık uefa grubunda gayette başarılı olabilecek ve olması gereken bir kadro var. tabiki eksikleri var, tabiki yanlışlar yapıldı ancak başarısız olunursa bunu sadece yönetime bağlayamam. dursun özbek’i erden timur yönetimine girecekken bile istememiş biri olarak söylüyorum bunu.

    kalede muslera. ben hal gözüm kapalı yazarım.

    sağ bek: jelert, kaan, barış alper hepsinden verim alabilirsin.

    sol bek: jakobs, jelert hatta zaman zaman berkan’dan bile burda verim alabilirsin.

    stoper: davinson, nellson, metehan, abdülkerim ve kaan ayhan verim alabilirsin.

    orta saha: torreira, kaan, berkan, demirbay, g.sara verim alabilirsin.

    kanatlar: bence yunus ve barış ilk tercih olacaktır. bu sene yunusun senesi olursa şaşırmam. onun dışında mertens bile kanatlarda oynayabilir. ziyech ve yusuf’dan da verim alınabilir.

    forvet: icardi, batshuayi, osimhen yorum bile yapmıyorum.

    anlatmak istediğim evet bazı bölgeler de özellikle eksiklerimiz var ya da yedeğimiz yok. evet bazı bölgelere daha iyi oyuncular transfer edilebilirdi. ama bu demek değil ki elinde leş bir kadro var.

    zaten her bölge kusursuz ve alternatifli olsa ben çıkayım ben hocalık yapayım. teknik direktör mahareti de biraz burada ortaya çıkıyor. sakatlık vs. yaşanmadığı sürece bu takımın gayette başarılı olması gerekiyor. en azından ocak’a kadar.

    kadronun tek sıkıntısı osimhen ve icardi birlikte nasıl oynar. allah’ta başka dert vermesin.

    benim ideal onbirim:

    muslera

    davinson, nellson, jakobs

    barış alper, torreira, kaan, g.sara, mertens

    icardi, osimhen

    kaan’ı libero gibi kullanır, ortasahayı fazla geçmemesini isterdim. top rakipteyken nellson’un yanında ikinci stoper olarak oynayabilir. ayrıca nellson çalışı geride oynadığında ve oyun kurulumunda çok fazla yer almadığında daha başarılı olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın