• 36565
    2024-25 sezonunda da bol bol 4-2-4 dizilişini bize izletecek olan takım. yönetimin doğru geçirdiği tek transfer sezonu 2022 yaz transfer ve ocak 2023 kış transfer dönemi olmuş oldu. kalan tüm transfer süreçleri kötü bile değil bana kalırsa ki 2023 ve 2024 yazında harcanan onlarca milyon euroda var. yani para harcamadık da diyemiyoruz.

    gelelim okan hocaya. kendisini çok seviyorum ve yaşattığı çok güzel 2 şampiyonluk var. ancak bu kadar başını yönetime eğerse ve oyun planına bu kadar aşık olursa galatasaray hocası olmaya hala küçük geliyor demektir. adam eline böyle dar kadroyu verirler yada bu kadroyla iş yapacağına inanan bir hocanın o kulübede zaten yer almaması gerekiyor. elbette ki tekrardan o koltuğa gelecek ve ümit ediyorum ki hatalarını daha derinden inceleyecektir kendisi, daha da güçlü dönecektir sonrasında. ancak 2024-25 sezonu nasıl geçerse geçsin kendisiyle kesin ama kesin yollar ayrılmalıdır.

    olası başarısızlıkta iyice paradan olmuş olacağız, güç kaybedeceğiz. o süreci nasıl yöneteceğiz, bunu eğer derin bir galatasaray var ise şimdiden planlaması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın