• 882
    başladığında kanat rotasyonumuzda zaniolo, tete, zaha, kerem, barış, ziyech, yunus vardı gün itibariyle* barış, ziyech*, yunus kaldı. ilk 11’e güvenip yazabileceğimiz tek isim barış.

    orta sahamız hala eksik. mutlaka bir transfer lazım. cengaver bi’ box to box mı olur hayvani bi’ 6 numara mı olur bilmiyorum ama takım boyunu yukarı çekecek orada kora kor mücadelesi olan biri şart.

    sol bek aldık ne çıkacak henüz belirsiz yedeği yok. sağ bek aldık başlangıcı beklentileri karşılamadı. sol stoper lazım.

    bunca eksik varken biz gittik fırsat diye osimhen çektik. eyvallah böyle fırsatlarların düşme ihtimali yüzde bir yoktur muhtemelen, hayır diyecek hoca da yoktur ama eksikleri tamamlamadan ne yapacak osimhen tek başına.

    avrupa listesi için son günün içindeyiz. kura şansıyla gayet kolay kura çektik. 2-3 transferi bitirip avrupa’da yarı final kovalayabiliriz. ligde kora kor maçlarda ayakta kalabiliriz. 2 orta sahayla devam etmekte ısrarcıysak ligi bile götüremeyiz. okan hoca kendini güncellemek zorunda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın