• 150
    yolun sonu altay bayındır'ı kiralamaya çıkıyor gibi gözüküyor. bu gece saat 1de, evet 3'ü 4'e bağlayan gece saat 1de, avrupa kadroları verilmek zorunda. kurallar basit. 25 oyuncu. 8 tanesi ülkede yetişmiş olacak. 4 tanesi kulüpte yetişmiş olacak. eğer dolduramıyorsan bu listeyi, boş bırakacaksın.

    kerem aktürkoğlu'nun da ayrılması ile galatasaray'da ülkede yetişmiş oyuncu sayısı 4. yunus apokerim metehan ve bay. 4 kişi yazamadığımız için kadro sınırımız 21 kişiye düştü.
    muslera günay
    davinson nelsson jelert jakobs
    kaan torreira sara kerem berkan
    yusuf mertens osimhen icardi batşu

    16 etti. 4 tane de elimizdeki türkler. 20.

    sadece 1 kişilik hak var. 3 transfer lazım deniliyor genel olarak. orta sahaya bi tane, kanada bir tane ve stopere bir tane. diyelim ki rabiot veya mckennie geldi. bir de yabancı stoper çektik. hadi cevap kolay dersin yusufu veya berkanı yazmayalım. ama bu oyunculara ihtiyacın olabilir. kanat sayın azaldı. belki sakat ceza ile yusufa ihtiyacın olacak. geçen sene şampiyonluk getiren gollerden birini berkan attı, büyük özveri gösterdi. sahada galatasaray'ı direkt yaşayan isimlere ihtiyacın var. neden 23 tane oyuncu kaydetmek varken en az 50 maçlık bir sezonda kadronu daha da yoracak şekilde kısıtlayasın.

    bu yüzden bu yolun sonu altay veya ahmetcan gibi türkiyede yetişmiş isimlerin transferine gidebilir, gitmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın