resim
Elano Blumer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Brezilya
  • 1496
    kendisi futbol bilgisi ust duzey olan birisi. oyle baris ozbek gibi her yere kosmasi gerekmiyor. nerede nasil duracagini biliyor. o yuzden gucunu ekonomik kullaniyor. bu da en dogru olan sey. ayrica bir kac kere son adam olarak kademeye girmisligi vardir. bizim defans o ara nereye gitmisse, is elanoya kalmistir. ama takim olarak defans, takim olarak hucum dedigimize gore bunlara takilmamak lazim.

    elano ligin ucuncu haftasinda oynamaya basladi. etkisizdi, uyum sorunu var denildi. kampa katilmadi o yuzden boyle denildi. bence de etkisizdi. ben ondan onlarca goller ve asistler beklemiyordum ama bana gore bir cok kez oyuna agirligini koyamadi.

    devre arasi geldi. kampa katildi. beklentiler daha da yukseldi. artik elano gercekten elano gibi oynayacak diyorduk. zaten yavas yavas oyle oldu. elano, ardanin forvete kaymasiyla birlikte, pas trafiginde basrol oynamaya basladi. eskisine gore daha iyi oynuyordu. bazen olurdu ki oyundan alinirdi. arda da alinirdi ve sonrasinda takim gol yerdi. topu ayagimizda tutamadigimizdan. burada tabi rijkaard'in da hatalari var ama simdilik es geciyorum.

    elano bana gore her gecen gun daha da iyi oynuyordu ve onemli bir mac vardi onumuzde: 25 subat 2010 galatasaray atletico madrid maci. o mac elano cikana kadar iyi oynuyorduk. sonra elano sakatlandi ve mac nasil sonuclandigini gorduk. tabi ki elano yuzunden kaybetmedik ama bir etkisi vardi diye dusunuyorum.

    elano o sakatliktan sonra dunya kupasini daha fazla dusunmeye basladi. bunu inkar eden yoktur herhalde. sakatlik onu etkilemis ve artik fazla mucadele etmiyordu. mucadele derken ikili mucadele, topa ayagini koymak vs. kisacasi dunya kupasinda oynamayi cok ama cok istiyordu ve o yuzden galatasaray'da kendisini fazla rikse atmadi.

    simdi sezon bitti. dunya kupasi basliyacak ve tabi ki bitecek. yonetim elanoyu belki satacak. yuksek bir miktara satilmasi olabilecek bir sey. yanliz ben elano'nun seneye daha iyi olacagina inaniyorum. bence kendisini tamamen galatasaraya verecektir.

    musa cagiran, mustafa sarp, ayhan akman, baris ozbek yeterli degiller. elano futbol bilgisiyle takima bir seyler katabilir. bu sene katmadi ama artik katabilir. yani kisacasi kalsin diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın