resim
Victor James Osimhen
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:25
Boy:1.86
Uyruk:Nijerya
  • 221
    wilfried zaha'da olduğu gibi ilk günden prensip olarak yanlış transfer olduğunu yazayım da ofsayt yağmurumu alayım gene.

    elinde zaten icardi ve batshuayi var, kanatlarında da sana yılda 10'dan fazla gol atan kerem ve rakip defansı hallaç pamuğuna çeviren barış. buna karşın sol bekin ve orta sahan zayıf. sen gidip hâlâ forvet peşinde koşuyorsun. evet, çok çok iyi futbolcu. masal gibi osimhen'in galatasaray forması giymesi ve büyük bir fırsat. ben de biraz önce bir teknoloji mağazasındaydım ve oyun laptop'larında epey sağlam bir indirim vardı. almadım çünkü zaten bana istediğim oyunları oynatan bir bilgisayarım var.

    yine de birine büyük para gömeceğiz belli ki. ilk 11 çıkabilecek 3 stoperinin (evet, apo dahil) olduğu yerde hermoso'ya yılda 5,6 milyon bağlayacaklarına, osimhen'e bir yıllığına tam maaş ödesinler, ne yapalım. hiç olmazsa topçu izleriz. sene sonu da şampiyonluk kutlarız ve ilk kez olmuşuz gibi osimhen'in bizi şampiyon yaptığını anlatırız. sonra da gidip 10'da biri bütçeli takıma elenir, nerede yanlış yapıyoruz diye kafa patlatırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın