• 830
    bir transfer dönemi nasıl piç edilirin dersi tıpkı daha önceki yıllarda olduğu gibi yine galatasarayım tarafından verildi.

    okan hocamız sezon sonu kadrosunun korunmasını ve ekstra 3 takiviye istemiş, yönetim ise ilk iş şaşırtıcı şekilde şakkadanak bats'a imzayı attırmıştı. hurafe odur ki şu transferde bizim malum ikilinin bir payı yok deniyor ya neyse yine de biz onlara yazalım.

    tabi şimdi ilk transfer daha temmuz'un başında bats olunca bu yaz kafamız rahat edecek hissine kapılmadık değil. birde üstüne okan hocamızın ve dursun başkanımızın "paramız var, çalışmalarımız tamam" demesi her galatasaray taraftarının içine bir kurt düşürse de belki bu sefer rahat ederiz dedirtti.

    gel gör ki kazın ayağı öyle değildi. galatasaray transferde ne istediği konusunda en ufak bir fikri olmayan bir hocaya ve transfer operasyonu yürütmekten bir haber 2 yöneticinin elinde 3 ay boyunca savrulup durdu.

    mesele sadece gelecek oyuncularla sınırlı değildi elbet, ne istediğini bilmeyen teknik ekibimiz elimizdeki oyuncuları da mundar edercesine bir tavır takınınca kerem ayrı, zaha ayrı, ziyech ayrı problem oldu. halbuki yine ne istediği konusunda kafa karışıklığı yaşayan hocamıza göre kampın en iyi iki oyuncusu zaha ve ziyech, en isteklisi ise yusuf'tu.

    binbir mücadele ile kadroyu gençleştirmek için çaba sarf edilen eyüp, gökdeniz, efe ve hamza'dan bu sırada haber alınamıyordu. içlerinden bir metehan kendini öne atabilmişti ki hocası feldkamp gibi cesur olamayıp ona güvenip de young boys karşısında sahaya süremedi.

    her şeye rağmen bu transfer döneminde de kanat beki fetişizmmimiz tüm hızıyla sürdü. malum bizde oyuncu gelirken övüldüğü kadar gönderilirken dövülür. dubois ile köhn son kurbanlar! ama transfer komitesi, teknik ekibimizi kanat beksiz bırakmadı ve şaak diye jelert'i alıverdi desek hikaye güzel olurdu ama arada doue faciası yaşandı!

    o şaak diye alınan jelert ise ne gariptir ki daha önce okan buruk yönetiminde hiç rastlamadığımız şekilde hocanın sistemine tam uyumlu çıkmadı ama yaşı genç verdiğimiz paraya da takılmayın yani seneye iyi olur, olmadı kiralarız bi yere. para bizde b*k çünkü!

    selçuk-melo sonrası bitmeyen orta saha krizimiz bu transfer döneminde de kendine yer buldu tabi. okan buruk tabi işin künhü(!) transfer piyasasının kafasını karıştırmak için biribirinden farklı oyuncular istiyordu ki asıl hedefi kimse farketmesin. sorun şu ki bizim transfer komitesinin de kafası karışmıştı. 6-8-8,5'dan 9 falan derken sara geldi. okan buruk henüz oyuncu ile ilgili kararını vermiş gibi görünmüyor. seneye ben bunu istememiştim derse (ki bu kafa ile seneyi zor görür) kimse ne yazık ki şaşırmayacak, hatta bir grup "hoca haklı" diyecek!

    günün sonunda okan buruk 12 kişi ile mi oynayacağız diyerek herkesin sesini kesti, üzerine birde real madrid, city sosu döktü ki gurme taraftarlar bunu bandıra bandıra yesin istiyor.

    şunun şurasında transfer penceresinin kapanmasına bir şey kalmadı, bir an evvel kapansa çok daha iyi olacak hatta. florya'nın hem kapısı hem transfer penceresi açık olunca fazla ceyran yapıyor, mazallah birileri uçup gidecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın