• 36491
    ne şampiyon olabilecek ne de avrupa’da başarı elde edebilecek takımdır. zaten bu takımla okan buruk avrupa’yı lig şampiyonluğunu falan geçtim türkiye kupasını kazanırsa benim için başarılıdır.

    kalede muslera artık aksıyor ve saçma hatalar yapıyor. toparlayabilir mi evet. günay’da öle ilk 11’de oynayacak kaleci değil.

    sağ bek jelert bana hiç güven vermiyor. yine de orayı idare edebilir. stoper en sorunsuz gibi gözüken ama aslında çokta sorunlu olan bir bölge. sağlıklı olursa gözüm kapalı sadece davinson sanchez mevcut formuyla gözü kapalı yazılabilir. sol bek dersen şu anda yok ve muhtemelen bu yönetim alamayacaktır.

    orta saha torreira dışında güven veren ya da istikrarlı olabilecek oyuncu yok. kanatlarda hata yapsada gömsek diye beklenen barış ve kerem, bir türlü bizde tutmayan yunus ve umursamaz ziyech. forvette top taşıyamadığımız, pas veremediğimiz icardi ve bitiriciliği çok düşük batshuayi. ne kadro planlaması ama.

    çok zor değildi ya. cidden zor değildi. sara ve jelert’e harcadığın 30 milyon euro ile rafa silva, immobile, goule doue ve amrabat’ı çok rahat getirirdin. köhn’ün gitmesine de hiç gerek yoktu. bir tane de yedek ortasaha alsan şimdi koltuğa yayılıp rahat maç izliyor ve şampiyonlar ligini bekliyorduk.

    müthiş kadro mühendisliği, müthiş yönetim ve müthiş teknik ekiple gerçekten bir takımın içine nasıl edilir şeklinde bir tez konusu ortaya çıkardık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın