• 16949
    galatasaray ile ilgili duygu dünyamızı, düşüncelerimizi, endişelerimiz ve beklentilerimizi yazdığımız canım sosyal platformumuz.

    son bir kaç gündür uzun süredir aktif olarak yazamadığım sözlükte kaybedilen young boys maçının da etkisiyle sıkı belki de ağır eleştiriler kaleme aldım. buraya kadara sorun yok. ilk dursun özbek dönemi sonrası rahmetli mustafa cengiz, sonra burak elmas ve şimdi yine dursun özbek döneminde benzeri ağır eleştirileri yine kaleme almış, yine daldan budaktan sakınmamıştım.

    young boys maçı kafamda 2 senedir biriken tüm eleştirel düşünceleri patlayacak noktaya getirdi ve önce dursun özbek yönetimini sonrasında da okan buruk’u ağır şekilde eleştirdim, eleştireceğim. fakat tüm bunları yazarken bir yandan mesaj kutumu taciz, uyarı vb mesajlarıyla yeşillendiren kimselerin bundan önceki dönemlerde neden böyle tepkiler vermediğini anlayamadım.

    hoca yemeye çalışmakla mı itham edilmedik, organize bir hareket olmakla mı, fonlanmakla mı… daha neler…

    hanımlar beyler! önce herkes bir haddini bilsin… hakaret olmadığı sürece herkes herkesi eleştirebilir. bunda beis yok! önemli olan eleştirilerin kişileri daha ileriye götürüp götürmediğidir.

    ben galatasaray iyi olsun diye dertlenen bir adamım, yoksa bana ne! sizlerin de öyle birer insan olduğunuza inanıyorum.

    büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öper, orta sahasının boşalmadığı bir galatasaray görmeyi cenab ı mevla’dan niyaz ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın