• 8436
    dzeko'nun çok az farklısına 20 milyon euro gömdükten sonra şimdi de ismail yüksek'ten çok farkı olmayan bir adama 20 milyon euro gömen takım. irfan ve cengiz'in olduğu kanada 6 milyon euro verip oğuz aydın almak, tadic'in kanadına saint maximin almak gibi ilginç hamleleri de var. rotasyonu güçlendirmek tamam ama bu maliyetler? bence onlar da bizim gibi kadro planlamasında sıkıntı yaşıyorlar. ayrıca mourinho ne isterse onu istediği paraya aldırıyor belli ki. mourinho gibi bir adamı düşününce bence sıkıntılı bir durum. eğer bu hamleleri biz yapsaydık sözlük yangın yeriydi. hele ki 2 faslıya 40 milyon verseydik... fenerbahçe'nin de bence gerçekten bir 6 numarası yok. ne ismail, ne fred o profilde. şimdi aldıkları amrabat da o profilde değil. üstelik fark yaratan bir ferdi de yok artık.

    bir de niye her şey iyi gidiyormuş gibi bir havayla anlatılıyor bu takım anlamadım. bu takım lille'e elenmedi mi? daha 2. haftadan ligin en zayıf kadrolarından biriyle berabere kalmadı mı? yine dümenden bir fenerbahçe rüzgarı dinliyoruz.

    ayrıca bence sıkıntılı bir kura çekmişler avrupa'da. deplasmanda zorlanabilecekleri takımlarla deplasmanda oynuyorlar, içerde de olsa zorlanacakları rakiplerle içerde oynuyorlar. kesinlikle bizden çok daha sıkıntılı bir kura. göreceğiz bakalım nasıl bir sezon geçirecekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın