• 36431
    teknik ve idari olarak yönetileyemen takımdır.

    benim hayalimdeki galatasaray’dan ışık hızıyla uzaklaşmaktadır. bırakın uzun, bırakın orta, önümüzdeki üç günlük vadede dahi bir planı yoktur.

    avrupa’nın en kalitesiz liglerinden birinde, rezil kepaze bir ortamın içerisinde alacağı şampiyonluklar benim için büyük anlamlar ifade etmemektedir. nihai hedefimiz, kurucumuz tarafından yıllar önce belirlenmiştir.

    türk olmayan takımları yenmektir bizim kimliğimiz. bu tanım salt bir saha içi galibiyeti de simgelememektedir. yöneticileriyle, sporcularıyla, taraftarıyla bütün olarak türkiye’nin aydınlığa açılan simgesi olmak, kurumsal kimliğiyle avrupa futbolunda gıptayla gösterilenler arasında olmaktır o yenmek tanımının tam karşılığı. her zaman kazanamayabiliriz ama her zaman modern futbol dünyasına uygun bir plana programa, gelecek projeksiyonuna sahip olabiliriz.

    alışkanlıklarımız da sevdamız da baki. sokakta oynasa kaldırımda destekleriz derler ya öyle işte. arma sahaya çıkınca tabi ki heyecanlanacağız yine. ama içim buruk renktaşlar. çok kızgınım çok üzgünüm. kişilerin koltukları, rantları, fantezileri, takıntıları uğruna aynı günde 4-5 kişinin gittiği 4-5 kişinin geldiği bir galatasaray beni kahrediyor.

    hayalimizdeki yarınlar bir gün gelecek. tüm kalbimle, aklımla inanıyorum. o güne kadar oyalanmaya, sabırla beklemeye devam işte. inşallah bize de şu fani dünyada nasip olur o galatasaray’a hayranlıkla bakmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın