• 36407
    hiç futboldan anlamayan biri olarak haftasonu oturup rastgele 3 tane 90 dakika maç izleseniz, toplam 270 dakika sonunda şu an dünyada oynanan futbola dair kafanıza oluşan ilk fikir şu olacaktır; fiziksel mücadele. sağ bekinden, forvetine kadar fiziksel olarak mücadele edemeyecek oyuncularla başarı gelmez. bu takımın da en büyük sorunu fiziksel olarak zayıf oyunculardan kurulu olmasıdır. bu oyuncular zaman zaman motivasyonla, zaman zaman ekstra efor sarfederek başarılı olmuştur. geçen sene yapmış olmaları bu sene de yapacakları anlamına gelmiyor. öyle olsa zaten şampiyon olan takımlar kadrosunu bozmaz her sene şampiyon olur. yok mu öyle her sene şampiyon olanlar? var 1-2 tane, onlar da zaten bizim gibi değil, hali hazırda fiziksel olarak güçlü oyunculardan kurulduğu için o şekilde de devam ediyorlar. 1-2 ekleme yapıp yollarına bakıyorlar.

    şimdi okan buruk istifa etmeli mi? yüzde yüz. edecek de. ama bugün ama bu hafta ama 1 ay sonra. bu takımla ilerleme şansı yok çünkü. okan buruk gidince her şey düzelecek mi? yüzde yüz hayır çünkü kurduğu kadro yetersiz. düzelmeyecek ama en azından günümüz futbolunda neyin başarı getirdiğini bilen birini getirme şansımız olacak. ona göre transfer yapmasını umacağız ve önümüzdeki seneye bakacağız. gelen de yapamıyorsa onu yollayacağız. bu sene bitti zaten artık, bu takımın artık başarılı olma şansı yok. fiziksel olarak zaten bitik durumdaydık, mental olarak da 27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçıyla bittik.

    bugün ülkede korkunç bir ekonomik darboğaz var. herkes şikayetçi. iktidar partisine oy veren de şikayetçi. adama soruyorsun e oy verme o zaman niye veriyorsun diyorsun; bunlar gitse sanki her şey düzelecek mi diyor. okan buruk mevzusu da böyle bir şey. evet mevcut iktidar bugün bıraksa, her şey güllük gülistanlık olacak mı? hayır ama yeniden güçlenmenin yolu açılacak. belki 1 sene sürecek belki 5 sene sürecek. belki bunların yerine gelenler de yapamayacak, başkaları gelsin denilecek. bu iş böyledir, böyle olmalıdır. yapamayan gitmelidir, yapanı bulana kadar da denemeye devam edilmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın