aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 7151
    dün elendik ama neyse ki ultraslan vardı da, açtığı mükemmel pankartla israil'in filistin'i istilasına son verdi. pankartı gören futbolcular da inanılmaz gaza gelip terlerinin son damlasına kadar mücadele ettiler. sahi, diğer takımların/gruplarin nasıl aklına gelmedi bu dahiyane yöntem?

    (bkz: 27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçı)

    şaka bir yana, dünyadaki en kötü ultra grubu olabilirler. yani çok kötü oldukları kesin ama dünya çapında bir başarısızlıktan söz ediyoruz burada.

    iktidara yanlayan a haber'den farkları yok. aynı şekilde yönetim yalakalığı ve kitle yönlendirmeleri mevcut. ceplerini doldurma konusunda da çok iyiler.

    ultra grupları, yönetime isyan eden en büyük gruptur. yönetimler hata yaptıklarında en çok ultra gruplarından korkarlar. bu gruplar, ne pahasına olursa olsun takıma zarar veren en ufak şeyleri bile protesto ederler. ultraslan ise futbolla ilgisi olmayan konularda pankart açmaktan ve faydasız, takımın üzerindeki gerginliği arttıracak koreografilerden başka bir işe yaramıyor.

    en kısa zamanda dağılmasını, dağıtılmasını umduğum faydasız, asalak sürüsü. içlerinde bulunan, henüz ultraslan'ın gerçek yüzünü görememiş, temiz ve iyi niyetiyle, galatasaray aşkıyla fedakarlık yapıp çalışan genç arkadaşları tenzih ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın