• 36384
    30 milyon euro harcayarak daha da geriye giden futbol takımı.

    11 (9+2) milyon euro verdikleri (bkz: elias jelert) isimli arkadaşın futbolculukla alakası yok. halı sahada dahi takımıma almam, belki lise takımları seviyesinde oynayabilecek bir arkadaş. ne pozisyon bilgisi var ne fizik kalitesi ne de cesareti. bu arkadaş ilk geldiğinde herkes maç tecrübesi fazla diyordu ancak kalenin dibine kadar girip şut atmaya korkan, hiçbir arkadaşının olmadığı yere topu bodoslama gönderen bir arkadaş. ilk young boys karşılaşmasında eşleştiği colley isimli kişiyi vinicius jr. yaptı çıkarttı. bu transferde kendisine maddi gelir elde etmek için doue transferinde pürüz çıkartan kişiler umarım bir gün bu kulüpten yaka paça atılır.

    18 milyon euro verdikleri sara isimli arkadaş ise en fazla 8 milyon euro edecek bir futbolcu, kimse kusura bakmasın. kerem demirbay’dan daha iyi değil. bu bedellere çok daha baskın bir futbolcu getirilebilirdi.

    teknik direktörümüzün bu transferleri istediğini düşünmüyorum ancak bu transferlere göz yumup yönetimi koruyarak da kariyeri boyunca başarılı bir teknik direktör olamayacağını da maalesef bizlere gösterdi.

    bu sezonun ziyan olacağını düşünüyorum. barış alper, kerem, abdülkerim, köhn gibi oyuncularımız hazır para ediyorken satılmaları ve gelecek sezon başarıya aç bir takım kurulması taraftarıyım. bu sene gelecek olan rezil sezonla bu futbolcuların da değeri çok düşecek maalesef. gerçi bu arkadaşları satsak dahi yönetim o parayı da cebine indirir gibi gözüküyor. hakkımızda hayırlısı olsun ama gidişat hiç iyi değil maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın