• 133
    nasıl anlatsam, nerden başlasam...young boys, young boys...

    dünden beri herhalde hepimizin ruh hali bu şekilde. rahat uyuyan, işine gücüne odaklanabilen yoktur sanırım. bu hayal kırıklığı, şampiyonlar liginin dışında kalmak, galatasaray taraftarının kırmızı çizgisidir. unutanlar için hatırlatma gerek belki: bizim ana motivasyon kaynağımız şampiyonlar ligi. bundan vazgeçersen, vazgeçmeyi normalleştirirsen, kulübün genetiği ile oynuyorsun demektir.

    27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçı ve genel olarak play-off turu öyle geçiştirilecek bir mağlubiyet değil bu nedenle. bu durum sorumluluğun alınmasını ister. giden motviasyon, statü, ekonomik kazançların sorumluluğunu birileri almak zorundadır. bu transfer komitesi mi olur, teknik ekip mi, yönetim komple mi gider bilmiyorum ancak bir bedel ödenmesi şart. yoksa bundan sonraki süreçte kimse hiçbir şeyin sorumluluğunu almaz. zaten avrupa kupasında final oynamadıkça bundan daha büyük bir maçımız da olmayacak.

    aslında teknik heyet bu denklemin dışındaydı ancak maalesef okan hoca bu durumun içine bile isteye geldi. o nedenle dediğim gibi birileri sorumluluğunu almalı bu işin. kutlamalarda, övgülerde ön planda olmak hoştu, şimdi de bir adım öne alalım sorumlulaları...
App Store'dan indirin Google Play'den alın