• 1049
    2023-24 sezonu ikinci yarısından beri takımın oyununun düştüğünü gören taraftardır. geçen sezon birçok maçı ziyech'in, mertens'in, hatta kerem demirbay'ın şapkadan çıkardığı tavşanlarla, barış alper yılmaz'ın beklenmedik performansıyla, özetle hocanın planlamış olması mümkün olmayan yetenek parlamalarıyla kazandık. oysa okan hoca'nın oyunu en azından sparta prag eşleşmesinden beri, ılgaz çınar'ın yorumuna göreyse 25 ocak 2024 galatasaray istanbulspor maçından bu yana rakipler tarafından çözülmüş durumda. geçen sezonun ikinci yarısında birçok rakibimiz önde baskımızı uzun direkt toplarla aştılar. her rakip yaptı bunu. sparta prag fizik gücüyle, fenerbahçe de hem fizik gücü hem yeteneğiyle bunu diğerlerinden daha iyi yaptığı için bizi yendiler. diğer rakiplerin kalitesi yetmedi, ziyech'in 30 metreden atacağı gole engel olamadılar, berkan ömrünün en iyi şutunu çekti, bir şekilde tüm maçları kazandık. ama bu maçları kazanırken okan buruk düşen oyun kalitesini, çözülen taktiği, ve kaybedilen maçların neden kaybedildiğini görmedi.

    biz boey'i sattıktan sonra düşen fizik kapasitemizin yerini doldurmadık. bizim ortasahamız zaten yol geçen hanı olmuş durumda.

    yangıncı taraftar bu eksikleri gören ve doğru transferleri yapan bir akıl istiyordu. bunların hiçbiri olmadığı gibi sadece anadolu takımlarına karşı maç kazansın diye 30 milyon para harcayıp 27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçında sahaya koymaya cesaret edemediğimiz kazımcan fiziğinde bir bek ve kerem demirbay'ın aynısının bir üst ve genç versiyonu ama aynı fiziksel eksikliğe devam edecek bir ortasaha aldık. üstüne takımın huzursuz olduğu, camianın karışık olduğu ortada, yönetimin hiçbir çaresi yok, yönetim yok ortada. erden timur gidince florya karıştı, takım karıştı, her şey bozuldu ve duruma el koyup çözebilecek hiçbir idareci görünmüyor.

    özetle yangıncı taraftar haklıydı. eğer dursun özbek başkansa yangıncı taraftar her zaman haklıdır zaten.

    ve biz, yangıncı olalım veya olmayalım, galatasaray taraftarı olarak, galatasaray'ın basitçe görülebilen bariz sorunlarına gözlerini kapamayan galatasaraylılar olarak, daha hala ne oynadığımızı bilmeyenler var gibi kibir dolu bir eleştiriyi de hak etmedik, ”galatasaraylı olmak var, galatasaray'ı desteklemek var” lafını da. hele bu ikincisini, 2001'de inter'e gidip sonra da beşiktaş'a transfer olarak türkiye'ye dönen ve sağlık için spor yapmayan bir profesyonelden duymayı hiçbirimiz hak etmedik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın