• 973
    kendisi hariç tüm o liseli galatasaray camiası sırf yönetim liselilerde diye tüm rezilliklere karşı ölü taklidi yapıyor.

    allah aşkına bir hayal edin bir mustafa cengiz'in, abdürrahim albayrak'ın, erden timur'un kombine ve maç biletlerini satıldı gösterip karaborsadan sattığının bir liseli tarafından iddia edildiğini. daha dedikodusuna bile kendilerini yakarlardı kürsüde, ertesi gün darbe yaparlardı yönetime, ağzını açma hakkı vermezlerdi yaşlısı kurulda, genci sosyal medyada söverdi, 24 saat ahlak şeref satarlar galatasaray lisesi kültüründen bahsedelerdi. şimdi bakıyorsun bu liseli olmayan yöneticinin nefes alış verişinden triggerlanan ne kadar genci yaşlısı sosyal medya fenomeni liseli varsa ortada hırsızlık iddiası var, dolandırıcılık iddiası var, bizzat tanık olanlar var hepsi sus pus. kamera kaydı, tape çıksa yine ses etmeyecekler liseli diye. bu mu lan ulvi galasaray lisesi kültürünüz. lan boşuna kutsal bir şeymiş gibi tepeden tepeden atmayın bari bu bildiğin leş siyasal islamcı kültürü.

    velhasıl fatih altaylı'yı bu ahlaksız zihniyete teslim olmayıp tam tersi cephe açtığı için teşekkür ederim. kendisinin ayrıca liseli olup bunları dile getirmesi yaptığı işin değerini daha da katlıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın