• 10234
    önünde iki seçenek olan taraftarlardır ve bu seçenekler maalesef ki sancılıdır.

    1) okan hocanın takımdan ayrılması. ola ki taraftar tepkisi, alınan bir kaç kötü sonuç neticesinde hoca ile yolları ayırdık. mevcut yönetimin doğru teknik direktörü bulup getireceğine inanıyor musunuz gerçekten? buldular diyelim, oynatmak istediği sisteme uygun takımı kurabilecekler mi? transfer sezonunun sonuna geldik ve ne cepte para kaldi ne de bizim yönetimde taraftarın umudu. bu senaryoda sezonun ve dolayısıyla geleceğin çöpe atılması kesin gibi.

    2) her ne kadar geçtiğimiz sezon kritik maçlarda zorlanmış da olsa 2 lig şampiyonluğu bulunan adama sahip çıkıp başarılarını devam ettirmesi için sabır göstereceğiz. belki cl'den elenebiliriz, belki kötü oyuna devam edebiliriz. ama daha önceden bu oyun ve bu kafa yapisiyla netice almış adam için yine bir ihtimal var diyebiliriz. kaybedersek kapi 1.sevlcenege çıkmış olacak. yani değişen bir şey olmayacak. kazanırsak da, avrupa için olmasa da lig için şampiyonluğun favorisiyiz diyebiliriz.

    27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçı öncesi basın açıklamasında bulunmuş hoca. programı canlı olarak izlemedim. sadece sosyal medyadan ve buradan kesitleri izledim. ve izlediğim kadarıyla adam son derece gergin. gergin olması da doğal! eleştiri ayrı bir şeydir, linç etmek, kellesini istemek ayrı bir şey. görevde olduğu son iki sezonda şampiyonluk apoletini goguslemis adamı türkiye süper kupasi maçı yüzünden tefe koyup oynatmaya kalkıyoruz. rekorlar kırıp, başarılı sonuçlar ve şampiyonluklar almış adam bu lincin ve kredisinin bu kadar az olduğunun farkında. günlük hayatta birisi bana böyle nankörlük yapsa "ne halin varsa gör." diyerekten çeker giderim.

    özellikle öyle bir kitle var ki, bir birlikteligi: " ben canımın istedigi gibi davranacağım. partnerim de benim istediğim gibi davranacak. ideal birliktelik budur." şeklinde yorumluyor.

    tuncel kurtiz'in bir repliği ile entryi sonlandırmak istiyorum.

    --- alıntı ---
    “bir insanı 40 yıl sırtında taşı. sonra 1 gün indir. bu beni 40 yıl taşıdı demez. 1 gün indirdi der. böyledir işte insanoğlu, yapılan iyiliğin nankörüdür..”
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın