resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 10613
    sonu burak elmasa benzeyecek gibi duruyor. yani bu son başkanlığı ve süresini de dolduramayabilir. tek numaraları erden timurmuş. o gidince hiçbir vasıfları kalmadı.
    burak elmas gibi atıp tuttular ama hiçbir numaralarını görmedik. tamam transfer yaptılar ve batshuayi çok faydalı olacak oldu da, ben sarayı da çok beğendim ama öyle çok da maliyetsiz transferler değil buna jelerti de katabiliriz. ama çok açık hissedilen hatta görülen bir durum var ki çok acemice tavır içindeler.
    takım içinde sıkıntılar var kendi içlerinde de sanki şirket kurmuşlar şirketçilik oynuyor gibiler. limit denen olay sadece bize var, bankalar birliğinden çıkamadılar, kimin ne görev yaptığı belli değil, futbol takımından çok kopuklar, ufacık krizleri yönetemiyorlar (en son baş gösteren kaptanlık krizi gibi). say say bitmiyor.
    sen bu kulübün başkanısın, teknik direktörü karşına alıp bir rapor istedin mi, hesap sordun mu hocam bu takım niye böyle oynuyor diye. bunu kimse yapmadığından bizi icardi savunuyor, muslera savunuyor, kerem açıklama yapıyor kaptanlık gitti diye, mertens takımın futbol sisteminin çöktüğünü bazı değişiklerin gerekli olduğunu söylüyor. eee siz ne işe yarıyorsunuz.bir kulübün bu derece kötü bir iletişim ağı olur mu? herşeyi basından öğreniyoruz. bilmiyorum belki de basına siz üfürüyorsunuz. he bir de içerden çok basit bilgi sızıyor. transfer teklifleriniz suyun karşı tarafının basın mensubunun elinde dolaşıyor.
    umarım bir an önce istifa ederesiniz. ben ki kolay kolay istifaya çağırmam sabretmeyi severim ama eski döneminden hiçbir farkı yok. bu işin altından kalkacak gibi de durmuyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın