• 10222
    büyük bir kısmı toxic olsa da cefakar topluluktur.
    hangi takımın taraftarı 2 yıla bir ''acaba biz soyuluyor muyuz?'' ''bizim sevmediğimiz adamlar neden yönetimde?'' ''bu takım lisenin mi, bizim mi?'' ''biz bu takım için sadece müşteri miyiz?'' düşünceleriyle boğuşuyor.
    yan branşları geç zaten yüz çevirip bakılacak durumda bile değil.
    futbol takımında ise;
    2 yıla bir maaş ödeme sıkıntıları, kadro dışı kalan futbolcular, yatak odası sırlarının paylaşılması, taraftarın en sevdiği adamların yenmesi, efsanelerin bizzat kulüp tarafından rezil edilmesi, siyasi saçma sapan spekülasyonlar, limit sorunu, her daim nakit problemi, her daim ekonomik sorun, avrupa'dan ceza yer miyiz korkusu, rakip başkanların bizim kulübümüz içerisinde etkisinin olması gibi sorunlarla uğraşıp duruyoruz.
    saha içi oyunu eleştirmeye kalksan, sen terimcisin, sen x'cisin, sen şımarıksın, sen şöylesin, sen böylesin baskıları.
    saha dışı konuşmaya kalksan, zaten galatasaray'da hiçbir zaman bu dert bitmiyor.
    ya hadi hepsini geçtim, senin benim gibi çinko karbon taraftarların bile terörist ilan edilmesine tepki göstermeyen kişiler tarafından yönetiliyoruz.
    yazık günah şu taraftara.
    mesela fb'nin başarısızlığında en büyük etken ali koç gibi görünse de aslında komplo teorileriyle kafayı yemiş, hayal dünyasında yaşayan taraftarlarıdır.
    galatasaray'da ise durum hiç böyle değildir, galatasaray başarısızsa bu başarısızlıktaki en masum olan kesim taraftarıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın