resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 16264
    galatasaray'la ; 13 yılda 17 kupa kazanmış, elde ettiğimiz en az 3 şampiyonluğu direk kendisine yazabileceğimiz; 512 maça çıkıp bu maçların 182 tanesinde evet yanlış duymadınız 182 tanesinde kalesini gole kapamış bir adamı, kaptanını, yediği bir hatalı golle çarmıha gereceksek işimiz var bizim.

    tamam yerine daha genç kaleci bakılabilir zaten kontratı bitiyor ve yaşlanıyor. yine de bu nasıl bir eleştiri kültürüdür. ergen kitleden iyice usanmaya başladım. hatırlıyorum bir ara muslera'yı gönderip yerine "onur kıvrak gelsin" deniyordu. sanırım aynı insanlar şimdi de göndermek istiyor. çünkü bir maçla asmak için akıl tutulması yaşamış olmanız lazım. süperman mi bu adam her maç 10 üzerinden 10'la oynayacak? o zaman 100 milyon verin de donnaruma'yı filan alalım.

    kaleci değiştirmek zaman ister. belli bir süre ister. bıçak gibi kesip atamazsınız. umarım yarın bırakır futbolu, böylece bu bol keseden sallayan arkadaşların yerine gelen kaleci ile imtihanını görmek isteriz. bugün kendisine sallayanlar yarın bazı uzuvlarını koyacak yer bulamayacak. bu hep böyle olmuştur. yeter ki 1-2 maç kötü oynasın.

    edit: buyurun görelim neticeyi

    https://anketinho.com/6458
App Store'dan indirin Google Play'den alın