• 36304
    son iki sezonun şampiyonu takım.

    ben futbolun taktiksel detaylarına hakim olmayan bir taraftarım. %90'da eminim ki benim gibidir. benim için bu takım için 2 temel esas var:

    1- sahada neyi neden yaptığını bilen ve bunun için sahada kaldığı sürece terinin son damlasına kadar savaşan oyuncular

    2- bu oyuncuları yöneten ve sorunları çözecek teknik direktör.

    maalesef sahada böyle bir takım ya da hoca göremiyorum. formsuzluk vs. bunlar ayrı konular ama takımda bir ''kabızlık'' var ve bir türlü gitmiyor. 50 pozisyona girip 1 tane atıyoruz 3 pozisyondan 2 tanesini kalemizde gol olarak görüyoruz. devreler arası ilk dakikalar odaklanamıyoruz. sahada neyin oynandığını anlamıyor ve bu oynanan futboldan zerre keyif almıyorum. her sene şampiyon olamazsın. bu yadsınamaz bir gerçek. ama böyle futbol oynamak galatasaray'a yakışmıyor.

    takımın sorunlarını çözecek yönetim zaten yok. bu takıma erden timur , abdürrahim albayrak tarzından florya ve oyuncular ile ilgilenebilecek yönetici lazım. takımın üstündeki elektiriği alacak birisi lazım. okan hocamız belli ki bunu tek başına yapamıyor. bu son derece elzem bir konu çünkü sezona mal olabilir.

    umarım en kısa sürede transfer ve diğer konular hallolur da biz de göze hoş gelen ve sonu şampiyonluk olan bir futbol izleriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın