• 36303
    savunma lideri nelsson olan takımımız. davinson da oynasa abdülkerim de oynasa savunmaya liderlik eden kişi nelsson. nelsson oynamayınca davinson-abdülkerim oynayınca takım savunmasının defoları daha gözle görünür oluyor. o yüzden geçen sene hoca son dönemeçte nelsson’a döndü. davinson’un sakatlığı galan yoktu ki kendisi de açıkladı bunu. geçen sene en iyi maçlarımız davinson-nelsson tandemi ile oldu ama yerli avantajı nedeniyle kalıcı olamadı. davinson ve abdülkerim lider değil.

    bunu neden yazdım çünkü takımın savunmaya liderlik edecek bir sol stopere ihtiyacı var. sol beke bağlı olarak atletik olmasına da çok ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. ayağı kesinlikle iyi olan ve savunmada, torriera-sara dahil, kime nerede durması gerektiğini, muslera’ya topu nereye vuracağını söyleyecek bir lidere ihtiyacımız var.

    şu an köhn sol bek olduğu için bu stoperin aynı zamanda pozisyon bilgisi ve atletizmi yüksek olması lazım. öyle oyuncular da ucuz değil. davinson’u bedava aldığımızı düşünüyoruz bir de premier ligde hata yapmayanını düşünün. sol bek’e pozisyon bilgisi ve kesiciliği, ikinci presleri iyi biri gelirse o zaman atletik bir stopere ihtiyaç kalmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın