• 36301
    ben şahsen okan buruk'u başakşehir şampiyonluğu'ndan sonraki süreçte başımıza geçmesini isteyen taraftaydım ve hala da destekliyorum ve bu son iki senedir başardığı konular öyle hafife alınacak şeyler değil. özellikle ilk sezonunda takımın gösterdiği oyun 2011-2012 sezonundan sonra istikrar olarak en keyif aldığım sezondur. belki 2022-2023 sezonundaki oyun 2011-2012 sezonundaki aldığım keyiften bile daha yüksektir.

    ancak 2023-2024 sezonundan beri başta kadro mühendisliği olmak üzere yanlış yapılan konular bulunmakta. bununla birlikte, özellikle zor diyebileceğimiz hatta hedef maçı diyebileceğimiz maçlarda maalesef takımımız güzel performans göstermedi. yenmiş olsak da molde , kopenhag, sparta prag 2. maç, fenerbahçe, beşiktaş süper kupa maçı vesaire. bir şekilde ise şampiyonluğu kazandık.

    bu yenilgilerimizin ortak özelliği özellikle fizik gücü yüksek olan takımlar olması ve yeterince iyi olmadığımız özellikle geriden oyun kurma konusunda bizi engelleme üzerine stratejiler üreten takımlar olması.

    bazıları bunu geriden oyun kurmamızda gösterdikleri baskıyla bazıları ise kapanarak başardı.

    ben bu doğrultuda okan buruk'un yönetimindeki galatasaray'ın en iyi performansını gösterdiği maçları düşünmek istiyorum ki bu maçlar geçen sezon oynanan bayern maçlarıdır. skor olarak yenilmiş olsak bile gerçekten güzel performans göstermiştik ki keşke her zaman öyle oynayabilsek.

    bayern maçına baktığımızdaki kadroda ise

    orta saha ikilimiz
    kaan - torreira

    kötü oynadığımız fenerbahçe maçındaki ki orta saha ikilimiz ise

    torreira ve demirbay.

    esasen bütün bu kötü olduğumuz ve iyi olduğumuzu düşündüğüm maçlara baktım ki bu durumu görüyorum.

    özellikle daha zorlu rakiplere karşı kaan ayhan çok etkili olmuş ki özellikleri bellidir. gabriel sara bence kesinlikle iyi bir transfer olmakla beraber iyi oynamamızı sağlayan formasyonda kaan ayhan'ın özellikleri bellidir. bu doğrultuda aslında orta saha ihtiyacımız kaan ayhan'ın özelliklerini daha iyi gerçekleştiren bir oyuncu olmasıydı.

    umuyorum ki young boys maçının rövanşını alıp bu doğrultuda hamleler yaparız...
App Store'dan indirin Google Play'den alın