resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 16257
    galatasaray tarihinin en fazla forma giyen yabancı oyuncusu olmasının yanı sıra genel anlamda da 3. sıradadır. bülent korkmaz'la arasında sadece 72 maç(muslera 513 maç) farkı vardır.

    13 senede tam 17 kupa kazandı. yani kariyerinde her 30 maçta 1 kupa kaldırmıştır.

    hatalı gol yedi mi? evet birçok kez yedi.
    formsuz olduğu zamanlar oldu mu? evet oldu.
    birçok olumsuzluk yaşadı mı? evet yaşadı.

    muslera da insandır illa ki hata yapmıştır fakat acımasızca eleştirileri asla hak etmemiştir. ister kızın, ister sövün ama gerçek budur. bu adamın bu forma altında yapmış olduğu 1 pas hatası, sosyal medyanın klavye delikanlılarından bile daha değerlidir. adam bu forma altında tek başına şampiyonluklar kazandırdı, ayağını kırdı, ruhunu koydu...
    şimdi diyeceksiniz ki "e karşılığında da bir sürü para alıyor!"
    alacak tabi!
    13 sene önce dünya üzerindeki bütün takımlara "abi bir kaleci var, sana tek başına nice şampiyonluklar kazandırıp efsanen olacak" deseler bütün takımlar gözünü kırpmadan bütün servetini öderdi. biz ise böyle bir adama çok çok ucuz bir şekilde sahip olup tüm bu şeyleri yaşamamıza rağmen, geldiğimiz süreçte 1-2 hata yaptı diye eleştiriyor ve taaa bilmem kaç yıl önceki hatasını bulup taraftarı galeyana getiriyoruz! 1-2 sezon üst üste formsuz olsa eh biraz anlardım ama sezonda birkaç maçta yaptığı hatalarla da geçmişine çizik atmayalım be.
    1-2 hatayla geçmişine çizik atan troller, muslera gittikten sonra oluşacak olan karanlık döneme şahit olduklarında zırlayacaklar ama iş işten çoktan geçmiş olacak.
    ah ulan be...
    13-14 sene boyunca her kadroya ilk yazılan oyuncu olan muslera'nın ismini gelecek yıllarda yazamayacağız ya. hah işte cidden çok koyuyor be. o yüzden allah aşkına bu adamın değerini iyi bilin, üzmeyin. emin olun senden, benden çok daha galatasaraylıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın