• 36269
    bir takımın sol kanat oyuncusu defansta çok iyi kademeye girdi diye övülüyor ise bu futbolda bir yanlıșlık vardır. nedense bunu bir türlü öğrenemedik. zaha kötü. neden? defansa gelmiyor. abi zaha sol forvet zaten. ziyech kötü. neden? bekini kovalamıyor. ziyech ne zaman bek kovaladı hayatında? biz zaha'yı, ziyech'i kerem'i barıș'ı bek kovalayacak diye takımda tutuyorsak çoooook yanlıș düșünüyoruz demektir. barıș, kerem ve zaha kanat forvettir. ziyech ise kanat oyun kurucudur. mertens yılların sahte 9'udur. bizde 10 numara pozisyonunda oynaması onu safkan 10 yapmaz.

    șu takımda pres oyununa yatkın tek adam var o da torreira. yani geri kalanı bu oyuna uygun değil. çaykur rize'ye pres yapabiliyoruz diye pres takımı olamazsın. rakibinden az koșan pres takımı mı olur allah așkına.

    net olarak yanlıș oyun oynatılan takımdır. bunu da son zamanlarda yüzümüze vuruyorlar daha hala aynı hataya devam ediyoruz. molde, prag, copenhag, fenerbahçe, beșiktaș, young boys. tesadüf mü bu maçlar sizce? az dirençli duran her takım bu oyun yapısı ile bu takımı perișan eder.

    ıcardi geriye geliyor pas alıyor diye seviniyoruz. komedi bak bu. adama top gitmiyor ki ne yapsın adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın