resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21870
    acayip galatasaraylı, galatasaraylılığı sorgulanamaz, hata yapmışsa da galatasaray'a karşı değil zırvaları nereden çıktı? galatasaray'dayken formalarımız için "her sene bir o.spu rengi" demedi mi? 2011-12 sezonunda fatih terim "ben gelmeden bir yere gitme" dediğinde atletico madrid'e gitmedi mi? barcelona'dan ayrılacağı dönemde galatasaray'ın başında fatih terim olduğundan galatasaray'a gelmeyeceği açık olduğunda "yükselenim beşiktaş" demedi mi? bunlar galatasaray'a karşı yapılmış şeyler değil mi?

    gayet de galatasaraylılığını sorgularım. bir de galatasaray'dayken fener'in 5 milyon euroluk teklifini reddetmişmiş. galatasarayla sözleşmesi olan oyuncu nasıl başka takıma gidiyor ki zaten galatasaray istemeden. ki o zamanki arda'yı bonservis ne kadar olursa olsun fener'e hiç bir yönetim gönderemezdi. sanki sözleşmesi bitmiş de fener'e gitmemiş gibi algı yaratılıyor bir de.

    galatasaray'a bilfiil yapilmayan ama galatasaray değerleriyle bağdaşmayan, evliyken evli kadına sarkıp bir de üzerine hastane basmak, 70 yaşındaki gazeteyi dövmek vesair eylemlerini saymıyorum bile. ileride iyi teknik direktör olursa da yükselenine gider umarım. bizden uzak olsun yeter.

    edit: "komik teklif" meselesini unutmuşum bir de o vardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın