• 107
    sayin baskanimiz, degerli insan galatasaray’liligi supheli ama yandasligi supheli olmayan dursun aydin ozbek’le alakali 2 sene once yazdigim entryi okumanizi rica ediyorum renktaslarim.

    zira riva projesi’nde ne yasandiysa florya projesi’nde de o yasaniyor ve genel kurulun gozu onunde bagira bagira bugunler geliyorum dedi maalesef. 2 dakikanizi ayirmanizi rica ediyorum cunku gecmisi hatirlamak gunumuzu daha dogru analiz etmemizi sagliyor. adnan polat'ı, icardi'ler ortada yokken yıldız transferler yapılacağını daha o günden yazmışım. çünkü görünen köy kılavuz istemez. bakın tüm onaylar alındıktan sonra ortada ne transfer var ne bir şey.

    olan galatasaray’in milyarlarina oluyor ama sunu da belirteyim hazine arazisinde kiraci olanlara araziyi satin alma yetkisi galatasaray’in kara kasina kara gozune cikarilmadi, yandaslarin zengin olmasi icin cikarildi. florya ozelinde bu anlamda bir danisikli dovus var. bizimle ilgili esas vurgun riva projesi’nde vuruldu, onun tamami bizim malimizdi cunku. lütfen okuyun..

    (bkz: #3398735)
App Store'dan indirin Google Play'den alın